fbpx

Ajándékozza meg kedvesét Valentin napi üvegdísszel!

Rendelje névvel és akár dátummal is!

Nem tudja még mit ajándékozzon Valentin napra szerelmének? Válasszon egyedi szerelmes témájú üveggömböt, amit egyedülálló technológiával készítünk.  Tegye még egyedibbé az üvegdíszt, kérjen rá szívhez szóló feliratot, vagy akár évfordulójuk dátumát! Legyen szó akár elegáns mintájú, esetleg gyönyörű idézettel ellátott díszről, vagy akár aranyos nyuszisról, amit a “Te vagy a nagy Ő” felirat díszít, biztos lehet benne, hogy szerelmének örömet szerez vele! 

Szerelmes üveggömbjeink a karácsonyfán is nagyszerűen mutatnak, ráadásul kedvese számára minden évben boldog pillanatot fog szerezni, ahogy a fára akasztja a díszt, amit Öntől kapott ajándékba! 

Miért érdemes az üvegkarácsonyfadiszek.hu-tól rendelni?

Prémium minőség

Prémium minőség

Üveg karácsonyfadíszeinket a lehető legnagyobb gondossággal készítjük, már több generáció óta, a világon egyedülálló technológiával. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően fotóminőségű mintákkal tudjuk a karácsonyfadíszeket díszíteni.

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Minden karácsonyfadíszünket rövid idő alatt, 3 munkanapon belül kiszállítjuk GLS futárszolgálattal, hogy mielőbb megérkezzenek az ország bármely pontjára. Az üveggömböket speciális csomagolásban szállítjuk, hogy semmiképp se sérüljenek. 

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés​

Webáruházunkban biztonságosan, bankkártyával, SimplePay-el, és PayPal fiókkal is fizethet pár kattintással, valamint akár előre utalással is. Utánvéttel fizetne? Erre is van lehetőség! A fizetési módot a rendelési folyamat során tudja egyszerűen kiválasztani.