fbpx
Valentin napi üveggömbök slider

Gyönyörű, szerelmes témájú üveggömbök nem csak Valentin napra. Ajándékozza meg szerelmét, kérjen a gömbre egyedi feliratot és akár dátumot! Igazán különleges, szívhez szóló ajándék!

Új karácsonyi üveggömbök díszek

Folyamatosan frissítjük karácsonyfadísz kínálatunkat, gyönyörű mintákkal, képekkel díszítjük üveggömbjeinket a legkülönbözőbb témák szerint. Tekintse meg legújabb díszeinket, melyek minden karácsonyfát egyedivé és különlegessé varázsolnak!

Városi karácsonyi üveggömb díszek

A világ legszebb városaihoz kapcsolódó üveggömbjeink kiváló minőségű mintákkal készülnek, egyedi technológiával. Legyen szó akár Budapestről, vagy Rómáról, kínálatunkban biztosan megtalálja a kedvenc városához kapcsolódó karácsonyfadíszt!

Előző slider
Következő slider
Slider

Karácsonyfadísz rendelés

Válogasson kedvére kiváló minőségű, egyedi üveg karácsonyfadíszeink közül melyek egyedülálló technológiával készülnek. A legtöbb üveggömbünket még különlegesebbé teheti ha saját feliratot, dátumot kér rá! Tegye még meghittebbé és varázslatosabbá a karácsonyt üvegdíszeinkkel, melyeket generációk óta készítünk nagy sikerrel. A gyönyörű, színpompás, karácsonyi motívumokkal díszített üveggömbjeinket óriási választékban, különböző téma kategóriák szerint áruljuk. Díszítse fel a karácsonyfát prémium minőségű karácsonyfadíszeinkkel!

Miért érdemes tőlünk rendelni karácsonyfadíszt?

Prémium minőség

Prémium minőség

Üveg karácsonyfadíszeinket a lehető legnagyobb gondossággal készítjük, már több generáció óta, a világon egyedülálló technológiával. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően fotóminőségű mintákkal és gyönyörű színekkel tudjuk a karácsonyfadíszeket díszíteni.

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Minden karácsonyfadíszünket rövid idő alatt, 3 munkanapon belül kiszállítjuk GLS futárszolgálattal, hogy mielőbb megérkezzenek az ország bármely pontjára. Az üveggömböket speciális csomagolásban szállítjuk, hogy semmiképp se sérüljenek. 

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Webáruházunkban biztonságosan, bankkártyával, SimplePay-el, és PayPal fiókkal is fizethet pár kattintással, valamint akár előre utalással is. Utánvéttel fizetne? Erre is van lehetőség! A fizetési módot a rendelési folyamat során tudja egyszerűen kiválasztani.